Jurrie van Keulen

voorzitter

“Als Dalfsenaar met vele vrijwilligers de organisatie van de Damito-beurs oppakken voor de inwoners en bedrijven in Dalfsen voor een goed doel, daarvoor maak ik graag tijd vrij. Samen met deze vrijwilligers kunnen we dat tot een mooi commercieel en sociaal evenement maken voor jullie allemaal”.

Henk Martens

secretaris

“Het is leuk om in een fijn team van vrijwilligers bij te dragen aan een beurs waarin de ondernemers zich kunnen presenteren, de bezoekers elkaar kunnen ontmoeten en dat met de opbrengst plaatselijke doelen worden gesteund ”.

Imke Erich

penningmeester

“Het is mooi om voor lokale goede doelen geld in te zamelen en tegelijkertijd een gezellige beurs te organiseren voor jong en oud”. 

Henny de Groot

“Samen met alle vrijwilligers, gaan we voor de ondernemers en voor de bezoekers een gezellige beurs maken en daarmee enkele plaatselijke goede doelen steunen”.

Job Langbroek

“Met enthousiasme en inzet werk ik graag mee aan het samenbrengen van ondernemers en bezoekers voor mooie gezamenlijke doelen in de Gemeente Dalfsen”.

Maaike Jansen

“Een bijdrage kunnen leveren aan het organiseren van een gezellige consumentenbeurs voor verbinding binnen Dalfsen en omstreken dat vind ik mooi ”.